•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Siapa sini peminat filem Bollywood?


Cover image via
Twitter @Syaqirwazizi
Google

Filem Bollywood sememangnya mempunyai peminat setianya yang tersendiri di Malaysia

Sebab itu jugalah sering kali kita lihat siaran ulangan filem-filem Bollywood di kaca televisyen terutamanya menjelang musim perayaan. 

Malah, walaupun sudah menonton filem itu berkali-kali namun ia seakan suda menjadi tradisi untuk menontonnya bersama keluarga atau rakan-rakan. Selain itu, lagu-lagu daripada filem Bollywood ini juga sudah dihafal liriknya. 

Hebat betul penangan filem Bollywood ini kan?


Gambar sekadar hiasan.

Gambar sekadar hiasan.

Image via Google

Anda semua pernah tak ada senarai lagu-lagu kegemaran daripada filem Bollywood?

Baru-baru ini, lelaki yang dikenali sebagai Syaqir Wazizi berkongsi di laman Twitter miliknya, senarai lagu-lagu filem Bollywood yang baginya ‘boleh layan’.

Setakat artikel ini ditulis, perkongsiannya itu telah mendapat lebih 16 ribu ulang kicau dan 18 ribu tanda suka.

Lihat perkongsian penuh di bawah:

Meh aku Listkan Lagu2 Movie2 dari Bollywood. Mana yang minat and baru nak minat boleh lah layan. Seriously best2 and terbaik, Tengok tau! 1. Bole Chudiyan – Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001) Pelakon : Shah Rukh Khan, Kajol, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor Khan pic.twitter.com/18XxbPgNia

— Cuky Wazizi (@ShaqirWazizi) December 28, 2019

Senarai tersebut turut merangkumi filem-filem Bollywood baru dan lama

Susulan itu, kelihatan ramai yang turut berkongsi lagu-lagu filem Bollywood kegemaran mereka yang tiada di dalam senarai

Wah, ramai betul peminat filem Bollywood! Semua video ini memang mengimbau memori betul.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

All copyrights for this article are reserved to Says